vervolgslider-1 vervolgslider-2 vervolgslider-3

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Online offerte

APK of onderhoud aan uw auto? Vraag hier uw offerte op. 

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

PCA nieuws 11 12 2019 foto1

In de leuke nieuwe reclamecampagne voor de bedrijfsauto’s van Citroën is de centrale boodschap dat alleskunners niet voor niets dit merk rijden: soort zoekt immers soort. 

PCA nieuws 11 12 2019 foto2

In de nieuwste commercial maken we kennis met Michel, die tijdens een feestje op zo’n typisch Frans dorpspleintje gesprekjes aanknoopt met andere aanwezigen. Hij vraagt vooral wat zij voor werk doen. Accountant, zegt de eerste. Michel is verbijsterd: dat doet hij zelf ook! De volgende werkt in public relations. Michel kan zijn geluk niet op: hij heeft precies hetzelfde vak. En zo gaat het maar door, ook zonder dat wij als toeschouwers te horen krijgen wat de gesprekspartners van Michel zoal zeggen. We zien hem alleen maar steeds enthousiaster worden: hij is alles wat de anderen ook zijn.

PCA nieuws 11 12 2019 foto3

Is onze Michel gek geworden? Welnee, hij is gewoon een vakman. En een vakman, zeker de kleine zelfstandige, moet verdraaid goed zijn in heel veel dingen tegelijk. De boodschap: Michel is even veelzijdig als zijn bedrijfsauto, in dit geval een Citroën Berlingo Van. Feestgangers die zich vertwijfeld afvragen of Michel alleen maar mooie praatjes verkoopt, weten bij het zien van zijn auto wel beter: die kerel is inderdaad van alle markten thuis.

PCA nieuws 11 12 2019 foto4

De campagne over bedrijfsauto’s, inmiddels 90 jaar een specialiteit van Citroën, haakt in op het thema ‘The do it all’, dat vorig jaar is gelanceerd. De aflevering met Michel lijkt wel een eerbetoon aan de ZZP’er, die ook goed moet zijn in accounting, communicatie, zoekmachine-optimalisatie en nog veel, veel meer wat buiten het bereik van zijn of haar eigenlijke vak ligt.
De commercial is geproduceerd door Éric Judor, een Franse acteur, cineast en regisseur. De première was op 6 december in Frankrijk; elders (wereldwijd!) komt de reclamefilm volgend jaar op het scherm. 

De commercial vind je alvast op YouTube

 

 

Artikel geschreven door Jeroen Ekeler 

Uitgelicht

Tijd voor de bandenwissel!

Afbeeldingsresultaat voor zomerbanden

Het nattere weer is in aantocht, dit betekent dat uw auto weer toe is aan zijn winterbanden. Kom langs of maak een afspraak voor de wissel van uw banden. Bent u aan nieuwe banden toe, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.


 We hebben aanbiedingen voor alle merken!

 

Actiepagina

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk

RDW erkend logo


autoservice zwart

Koperweg 15
2401 LH Alphen aan den Rijn
0172 415 080
info@autoservicezwart.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op de social media

   icon-facebook icon-twitter

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig